مواد لازم :‌ سیب زمینی دو عدد با اندازه متوسط شیر پاستوریزه پنج قاشق غذا خوری (مقدار مورد نیاز برای متناسب کردن قوام پوره) کره یک قاشق مرباخوری برای تهیه پوره سیب زمینی از سیب زمینی های زرد و سالم استفاده کنید (‌ سیب زمینی هایی که سبز رنگ هستند می توانند باعث مسمومیت شوند ) ابتدا سیب زمینی را با پوست کاملا بشوئید و با کمی آب بپزید و بعد از پخته شدن و جدا کردن پوست سیب زمینی را رنده کرده و با کره و شیر مخلوط نمائید تا کاملا نرم و یکنواخت شود.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱:٥٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱٢/٦