فرنی

برای تهیه فرنی از ۲ روش زیر می توان استفاده کرد:

روش اول:

آرد برنجیک قاشق مرباخوری سرصافشکرنصف قاشق مرباخوری سرصافشیر(ترجیحا شیر مادر) (۵ قاشق مربا خوری)



آرد برنج باید اول با کمی آب و شکر (به میزان فوق) کاملا پخته شود سپس ۵ قاشق مرباخوری شیر اضافه گردد. قوام فرنی باید کمی بیشتر از شیر مادر باشد. اگر از شیری به جز شیر مادر استفاده می شود حتماً باید قبلا جوشانده شود.

روش دوم:


آردبرنج یک قاشق مرباخوری سرصافشکرنصف قاشق مرباخوری سرصافشیر پاستوریزه۱۲۰ سی سی، معادل نصف لیوان معمولی


در این روش اول ۱۲۰ سی سی شیر پاستوریزه را به مدت ۱۰ دقیقه می جوشانند، سپس آب جوشیده خنک شده را به آن اضافه می کنند تا حجم شیر مجددا به ۱۲۰ سی سی برسد بعد آرد و شکر را به شیر اضافه می کنند و مجدداً حرارت می دهند تا به قوام فرنی برسد.


توجه: منظور از یک قاشق مرباخوری، قاشقی است با گنجایش cc 5 مانند قاشق مدرج شربت های کودکان.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٢:٠۱ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤