ارزش تغذیه‌ای جگر سفید
ریه  یا جگر سفید دام مسوول تنفس و تبادل اکسیژن و دی‌اکسیدکربن است. پروتئین و  چربی آن کمتر از جگر سیاه و گوشت قرمز است، ولی کلسترول آن تقریبا برابر  جگر سیاه و بیشتر از گوشت گاو کم چرب است.

این فرآورده در مقایسه با  جگر سیاه از نظر ویتامین A فقیر است و آهن کمتری دارد. خوب است بدانید در  100 گرم جگر سفید 160 کالری انرژی نهفته است و معمولا از آن به دلیل  پروتئین مطلوب در فرآورده‌های گوشتی صنعتی استفاده می‌شود.

/ 0 نظر / 11 بازدید