ارزش تغذیه‌ای دل و قلوه
دل  همان قلب و قلوه نیز کلیه دام است. این احشا از نظر ویتامین B2، B3 و B6  غنی و از نظر میزان آهن مشابه جگر سیاه هستند. دل در مقایسه با سایر  اندام‌ها پروتئین با کیفیت‌تری داشته و چربی و کلسترول آن کمتر است.

قلوه  نیز پروتئینی مشابه گوشت قرمز دارد و از نظر ویتامین B6 و فولات غنی‌تر  است. میزان کلسترول قلوه مانند جگر سیاه و بالاتر از دل و گوشت قرمزاست. در  100 گرم این احشا 200 کالری انرژی نهفته است. خوش‌گوشت هم سرشار از چربی و  کالری بوده و حاوی مقادیر مناسبی پتاسیم است

/ 0 نظر / 10 بازدید