جگر آبدار نخورید
جگر  خام یا نیمه‌پخته (به اصطلاح آبدار) می‌تواند بسیاری از میکروب‌های  بیماریزا را به بدن مصرف‌کننده انتقال دهد. انگل یا کرم زبانی شکل یکی از  میکروب‌های مشترک بین دام و انسان است که بیشتر از طریق جگرهایی که حرارت  لازم را نگرفته‌اند، وارد بدن و در ناحیه حلق انسان مستقر می‌شود.

زنان  باردار، دختران جوان و بیماران مبتلا به کم‌خونی مزمن که برای افزایش آهن  خون اغلب از جگرهای آبدار استفاده می‌کنند، بیشتر در خطر ابتلا به این انگل  قرار دارند. در موارد نادر این انگل می‌تواند به چشم مهاجرت و موجب  اختلالات بینایی شود.

/ 0 نظر / 8 بازدید