ارزش تغذیه‌ای جگر سیاه
این عضو سرشار از ویتامین‌های گروه B بخصوص A،B12،B6، B2،B1 و منبع اسیدفولیک، آهن و روی است.

پروتئین  جگر سیاه در رده پروتئین گوشت قرمزاست ولی آهن آن 2 تا 3 برابر آهن گوشت  گاو بوده و سرشار از چربی است. مقدار کلسترول آن تقریبا 2 برابر گوشت قرمز  کم چرب است و اگر در یک روز 100 گرم آن مصرف شود، تقریبا 5‌/‌1 برابر بیشتر  از حد مجاز، کلسترول وارد بدن شده است. یک سیخ جگر حدود 80 کالری انرژی  داشته و در هر 100 گرم آن 185 کالری و در همین میزان جگر سرخ شده 330 کالری  انرژی به همراه مقدار بیشتر کلسترول نهفته است.

/ 0 نظر / 10 بازدید